Prijzen Bootcamp

Met alle abonnementsvormen kan je onbeperkt deelnemen aan de lessen op alle locaties, waar en wanneer jouw dat uitkomt. Je hoeft je niet aan of af te melden voor een les, gewoon komen wanneer jij zin hebt. Dat is nog eens service, toch?

 

Abonnementsvormen
Proefles GRATIS
Losse les €7,50

Maandkaart

(1 maand geldig)

€29,00 Onbeperkt sporten
Halfjaar abonnement €167,50 Onbeperkt sporten
10 Strippenkaart €65,00 Voordeligst voor 1 keer per week sporten
20 Strippenkaart €120,00

 

Geldigheid van strippenkaarten
Je strippen zijn maar liefst 365 dagen geldig! Je hebt dus 1 jaar lang de tijd om je strippen op te maken. In geval van langdurige ziekte, blessures, zwangerschap of langdurig verblijf in het buitenland kan er een beroep worden gedaan op een eventuele verlenging.

Maandkaart
Zorg er voor dat je bij elke les de maandkaart hebt van de juiste maand. Heb je deze niet bij je? Dan kan je helaas niet deelnemen aan de les.

Betalingen
Het is mogelijk om voor de lessen een maandkaart of strippenkaart te kopen. Het werkt voor ons het snelst als alles per bank op tijd betaald word. Dit kan je maandelijks storten op NL83 ABNA 0593 4546 69.

Wij hopen jullie voldoende geïnformeerd te hebben. Mocht je vragen of opmerkingen hebben dan kan je contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Twijfel niet!

Schrijf je in!

Evenementen

Error: No articles to display

Logo Wit (Naast) Tekst

Tel: 06-10624446

Email: tamara@jgetfit.nl

Wijzigingen

Geen evenementen